SERVEIS

BIKEFRIENDLY

Us oferim un servei de guarda bicicletes tancat amb clau, taller per a petites reparacions amb recanvis bàsics i un espai de neteja per les vostres bicicletes.
En el nostre restaurant  us oferim plats a base de pasta i hidrats de carboni,  així com cereals i fruites amb contingut en potassi, aliments necessaris per a ciclistes exigents i que tenen pensat  fer una sortida d’uns quants quilòmetres i hores.
A més trobareu informació útil de rutes per llocs singulars perquè gaudiu de les millors sortides de la comarca.

CELEBRACIONS I ESDEVENIMENTS

Si busqueu un lloc per celebrar un moment important de la vostra vida, ja sigui el vostre casament, aniversari de noces o qualsevol altra celebració familiar, a La Rectoria us oferim casa nostra per fer-lo realitat.
Només ens heu d’explicar que voleu i com us agradaria celebrar-ho, la Núria s’encarregarà de proporcionar-vos un servei a la vostra mida, cuidant de cada detall, perquè no us hàgiu de preocupar per res, només de gaudir!.
Disposem de servei de càtering amb menús molt atractius on podreu triar els entrants, plats de carn o peix, l’aperitiu i diferents tipus de postres o el tradicional pastis nupcial.

“ANEM A CAÇAR BOLETS”

Sortides programades en temporada de bolets. Si us interessa el mon del bolet, us oferim una ruta guiada per anar a caçar bolets.
La persona que us acompanyarà a caçar bolets us donarà detalls de com conèixer algunes espècies i saber diferenciar-les d’altres.
Per a més informació i detall de les sortides podeu enviar-nos un correu electrònic o bé trucar-nos.

ACTIVITATS D’HIVERN

El bosc fa olor d’hivern, els colors de la tardor donaran pas al mes del Nadal.
Des del restaurant La Rectoria us oferim la possibilitat de realitzar una activitat lúdica, divertida i que la podreu fer en família, amics o parella.
Porta’ns el teu Tió i l’amagarem perquè el busqueu.
Aquesta activitat s’ha de reservar juntament amb la reserva de restaurant.
Per més informació no dubteu a contactar amb nosaltres.